Skip to content

Rulleskiløypa skrider mot slutten

Hei alle skivenner!

Som dere nok har fått med dere så begynner Sandnes Arena virkelig å ta form. Dette blir et helt unikt og supert anlegg for rulleski på alle nivå.
Her er det mange løypevarianter og flere vanskelighetsgrader slik at alle skal få sine utfordringer. Som dere sikker har fått med dere så er det nå full gang på asfaltering. Vi er svært opptatt av at veien/asfalten blir av beste kvalitet og helt »strøken». Entreprenør har satt sin ære på at dette skal bli helt topp kvalitet – det er her mye viktige med asfalteringskvalitet enn på en vanlig vei/bilvei.

 

DERFOR:
Vi ber dere innstendig om å IKKE ta i bruk anlegget før melding blir gitt om at anlegget er klar til bruk. Staver ned i myk asfalt før den er skikkelig herdet vil ødelegge kvaliteten. Det går greit å gå på asfalten så sant den ikke er varm , men vi vil ikke ha noen annen aktivitet – heller ikke sykling.

 

Det skrider raskt framover, men det er fortsatt en del arbeid igjen. Det skal to lag asfalt og det skal lages et kjempestort aktivitetsfelt start/målområde og parkeringsplass. Alle plasser der det er asfalt, er tenkt brukt til aktivitet – det betyr at det heller ikke her skal tas i bruk før melding er gitt.

Vi har allerede registrert bruk vi absolutt ikke ønsker. De siste som bryter dette må være dere som vil bli aktive brukere og er interessert i å få det best mulig her. Vi er nødt å være tydelige her og håper dere respekterer og forstår, dette selv om det frister aldri så mye – for det forstår vi godt at det gjør.

Vi ber dere derimot bli med oss å påse at det ikke er annen bruk enn gange her – ser dere annen bruk enn gange så setter vi stor pris på om dere gir umiddelbar beskjed om at dette til de det gjelder. Oppstår det ubehagelige situasjoner etc. der noen ikke respektere dette så ønsker vi tilbakemelding om dette.

Vi vil sette opp plakater om bruk, og anleggsmaskiner vil så langt som mulig sperre av fysisk for andre kjøretøy etc. men anlegget ligger slik til at det er umulig å stenge fysisk for enkeltpersoner, derfor kan vi bare håpe at folk tar hensyn.

ÅPNING AV ANLEGGET
Offisiell åpning av anlegget blir tirsdag 25 juli – dagen før Blink – langløpet. Vi kommer selvsagt tilbake med mer info etter hvert, men kan røpe at vi har sikret oss kjente skistjerner som seg hør og bør.

Slik det ligger an nå så tilsier alt at dere kan ta i bruk anlegget før offisiell åpning – dato for dette kommer vi som nevnt ovenfor tilbake til.

Ha en strålende tid fremover og legg gjerne turen opp til Melshei for å besikte anlegget.

Bare fint om dere kan spre denne informasjonen til flest mulig.

Back To Top