Skip to content

Fantastiske Sandnes Arena er tilbakemeldingen fra landslaget – rekrutt

I forrige uke benyttet landslaget-rekrutt Sandnes Arena som base for en kort, men intensiv treningssamling. Et testløp, og to harde intervalløkter ble gjennomført i anlegget vårt. I tillegg fikk løperne også gjort seg kjent med de gode forholdene for jogging som finnes i umiddelbar nærhet i Melsheia og Aboretet. Langturene på rulleski ble gjennomført på gang-/sykkelstier og veiene i de flate deler av Nord-Jæren. Med på samlingen var Silje Øyre Slind, Lotta Udnes Weng, Anne Kjersti Kalvå, Marte Mæhlum Johansen, Håvard Solås Taugbøl, Daniel Stock, Martin Løwstrøm Nyenget, Eirik Sverdrup Augdal og Kasper Stadaas

Ut fra tilbakemeldingene er det ingen tvil om at rulleskiløypa falt i smak hos løperne og landslagstreneren. Superlativene var mange i sosiale medier. – Fantastiske Sandnes Arena, – Kuleste rulleskiløype jeg har gått,  – rå løype, –  kunne vært WC-løype. Det må i denne forbindelse nevnes at de var heldige med været. Grei temperatur, lite vind og at de slapp unna regnvær gjorde at forholdene lå godt til rette.

For oss i Sandnes Arena er dette nok en bekreftelse på at anlegget vårt til de grader holder mål. En variert og krevende løype som også gir våre eliteutøvere de harde og krevende treningsforhold som er nødvendig for å gi treningssamlingene den ønskede kvalitet.

Landslagsløperne tok seg også tid til å ha en liten økt sammen med våre lokale langrennstalenter på 13- 14 år som var på sonesamling i anlegget i helga. Et stort øyeblikk for de unge, men også for utøverne på landslaget. De var mektig imponert over rulleskiferdighetene til våre unge løpere..

-Vi kommer tilbake var landslagstrener Anders Bystrøm sine siste ord før de forlot Sandnes.

Back To Top