Skip to content

Den offisielle åpningen av arenabygget søndag 2. oktober ble en stor dag for alle involverte

Da varaordfører Pål Morten Borgli «klippet» snoren og offisielt åpnet det nye arenabygget, markerte dette en ferdigstillelse av den til nå planlagte utbyggingen av den flotte arenaen vår. Borgli ble assistert av Norges sprekeste 94-åring, Sigurd Holm Sirevåg, og den unge skiskytteren Oda Kristine Ueland.

Talere og gratulanter fikk heldigvis gjennomført sin del av programmet før en formidabel regnskur tvang de fremmøtte innendørs. Her ble det servert gratis pølser, brus og kaffi, alt sponset av Den Gule Banken – Sandnes Sparebank. Været lettet heldigvis slik at de aktivitetene som eierklubbene arrangerte kunne gjennomføres. Langrennsklubbene lånte ut rulleskiutstyr, og det var mange som fikk prøve rulleski for første gang. Det var også en mer krevende aktivitetsløype med «orgeltramp» og hopp for de mer erfarne. Skiskytterklubbene  hadde aktiviteter med skyting med skiskytingsgevær og lasergevær, samt en skyteduell for aktive utøvere. Sykkelklubben ga mulighet for å prøve seg i spinningsalen, og hadde rigget en liten ferdighetsløype ute.

         

Det ble også avholdt et uhøytidelig bakkeløp i Backe-bakken uten tidtaking. Nærmere 50 stilte til start, og gulerota var tre premier hver på kr 1.000,- gitt av Backe Rogaland. Premiene ble delt ut etter loddtrekning av startnummer, og de heldige vinnerne ble Tiril Nødland Nevland, Torjus Håland og Teodor Sola.

      

Det ikke til å underslå at vi er meget fornøyde og stolte over det vi har fått til i arenaen som nå er fullt utbygd med løyper, skytebane og nå prikken over i-en –  Arenahuset. Vi  har fått enormt mange flotte tilbakemeldinger når det gjelder fasiliteter og kvaliteten på disse. Tar dette som et tegn på at vi i rette forstand har truffet blink med de investeringer som er gjort. Sluttregningen for hele anlegget er på nærmere 65 mill inkl mva.

Nå håper vi bare på stor tilstrømming til, og aktivitet i de eierklubbene som står bak Norges flotteste og mest komplette rulleskianlegg.

Back To Top