Skip to content

ATV i gave fra ØsterHus-Gruppen/Solhytten AS

Sandnes Arena har vært så heldige å ha mottatt en ATV med børstemaskin og tilhenger i gave fra ØsterHus-Gruppen/Solhytten AS. -For oss har gaven er verdi på ca kr 150′. Utstyret vil bli brukt i forbindelse med drift og vedlikehold av anlegget, samt nødvendig børsting av løypenettet og parkeringsplassen. ATV,en har delt bakaksling, ekstra brede hjul og firhjulsdrift og er derfor meget godt egnet til å dra dekkrulla og annet prepareringsutstyr når det forhåpentligvis kommer snø om vinteren sier vår daglige leder Bjørn Folkvord.

Historien bak gaven er litt spesiell. I begynnelsen av desember fikk vi en telefonhenvendelse fra Njål Østerhus. Han hadde sett en brukt tråkkemaskin på Finn.no, og lurte på om vi var interessert i en slik. Vi måtte som sant var si at en slik hadde vært kjekt å ha, men at de begrensede snøforholdene gjorde at vi syntes det var litt råflott å en slik stående til bruk kanskje noen få ganger i løpet av en vinter. Men vi kunne ha bedre bruk for en ATV med børstemaskin og tilhenger, så hvis han kunne bidra noe her hadde det vært flott. Som den ivrige skiløperen han er (forresten observert i løypene i knallhard trening foran Blink Classic) var ikke Njål vond å be. Resultatet ser dere på bildet.

Vi setter stor pris på den flotte gaven Østerhus-Gruppen/Solhytten AS har gitt oss, og den vil være et viktig bidrag for å kunne holde det flotte anlegget vårt i topp stand og gi løperne de beste forhold.

Back To Top